Personvern

Denne siden informerer om ditt personvern som kunde og/eller abonnement hos Glow Hudpleie.

Ved spørsmål, ta kontakt.

1. Nyhetsbrev

1.1. Ved å abonnere på nyhetsbrev, vil du jevnlig motta e-poster fra Glow Hudpleie med tips, råd, tilbud og nyheter. Du kan når som helst velge å avslutte ditt abonnement. Det er helt gratis å abonnere på nyhetsbrev, og du er ikke pliktig til å benytte deg av noen av tilbudene du mottar i nyhetsbrevene.

1.2. Glow Hudpleie samler inn din e-post når du velger å abonnere på nyhetsbrev. Din e-post forblir kun lagret i våre systemer så lenge du er abonnent. Dine opplysninger vil ikke bli delt med andre under noen omstendighet.

2. Booking av behandlinger

2.1. Når du benytter deg av bookingskjema for å bestille time, godkjenner du at ditt navn, din e-post og ditt telefonnummer lagres i våre systemer. Denne informasjonen holdes lagret, med mindre du ber om noe annet. Informasjonen vil ikke bli delt videre.

3. Kunde i nettbutikken

3.1. Ved kjøp av gavekort i nettbutikken blir du bedt om å oppgi fullt navn, adresse og e-post. Disse opplysningene blir, sammen med din IP-adresse, lagret i våre systemer i inntil 12 måneder fra kjøpsdato, og deretter slettet.

3.2. Dine betalingsopplysninger håndteres kun av vår tredjepart, PayPal.