Om meg

Om meg

Glow hudpleie

Mitt navn er Lene Kristine Fengsrud, er 27 år og opprinnelig fra Kongsvinger. I fjor høst flyttet jeg sammen med kjæresten min til Minnesund. I dag driver jeg hudpleiesalongen Glow Hudpleie i Sentrumsgården på Råholt, men jobber også hos Skin Tonic på Kløfta.

Min hudreise startet når jeg begynte å jobbe i Fredrik & Louisa. Der ble min interesse for hud, hudpleie og hudpleieprodukter vekket. Ble så interessert at jeg reiste mye på kurs og fikk merkevareansvar for flere hudpleiemerker. Holdt også kurs for ansatte og kunder. Da jeg sluttet jobben i F&L, etter 5 år, ønsket jeg å lære enda mer om hud, og tok da utdanningen hudkonsulent hos Hud og Makeup akademiet. Der gjennomførte jeg både teoretisk og praktisk utdanning.

Da jeg skulle åpne hudpleiesalongen var jeg så heldig som fikk lov til å samarbeide med Dermalogica. Jeg er sertifisert Dermalogica forhandler, som betyr at jeg har gjennomført og avlagt test i et tre dagers kurs, slik at jeg kan selge og bruke deres profesjonelle produkter i salong. Dermalogica har ofte kurs og opplæring for oss sertifiserte for utvikling og læring.

Hudkonsulent

Jeg er det man kan kalle en hudpleienerd. Hud er min passion!

Jeg søker kunnskap ved å være med på kurs hos ulike aktører, lese bøker og holde meg oppdatert på nyheter innen bransjen. Hud er spennende, og omhandler så mye mer enn det vi kan se med øynene. Jeg synes det er like moro å lære bort som jeg liker å lese meg opp om hud.

Håper du vil ta del i denne verdenen sammen med meg!