Om Glow

Hos Glow Hudpleie er hud, hudhelse og velvære i fokus. Å ha en sunn hudhelse er grunnleggende uansett hudtype og hudtilstand. En sunn hudhelse gir gode forhold til å løse andre hudutfordringer. Det er viktig for meg at du kjenner velvære når du besøker min salong. Ved at du setter av tid i din timeplan for en Pro Skin behandling eller bryn/vipper, ønsker jeg å gi tilbake gode behandlinger og velvære. Du skal slappe av og nyte behandlingen, for dette er din tid.

I salongen bruker og selger jeg produkter fra Dermalogica. Jeg er kurset og trent av Dermalogica, som vil si at du kan føle deg helt trygg når du besøker salongen. Her blir hud og hudhelse godt ivaretatt under behandling, og din trygghet under veiledning av produkter til hjemmebruk.

Jeg er stadig på kurs for å holde meg oppdatert for at du alltid skal føle deg trygg hos meg.

Hudkonsulent
Glow hudpleie

Lene Kristine

Mitt navn er Lene Kristine Fengsrud, er 27 år og opprinnelig fra Kongsvinger. I fjor høst flyttet jeg sammen med kjæresten min til Minnesund. I dag driver jeg hudpleiesalongen Glow Hudpleie i Sentrumsgården på Råholt, men jobber også hos Skin Tonic på Kløfta.

Min hudreise startet når jeg begynte å jobbe i Fredrik & Louisa. Der ble min interesse for hud, hudpleie og hudpleieprodukter vekket. Ble så interessert at jeg reiste mye på kurs og fikk merkevareansvar for flere hudpleiemerker. Holdt også kurs for ansatte og kunder. Da jeg sluttet jobben i F&L, etter 5 år, ønsket jeg å lære enda mer om hud, og tok da utdanningen hudkonsulent hos Hud og Makeup akademiet. Der gjennomførte jeg både teoretisk og praktisk utdanning.

Da jeg skulle åpne hudpleiesalongen var jeg så heldig som fikk lov til å samarbeide med Dermalogica. Jeg er sertifisert Dermalogica forhandler, som betyr at jeg har gjennomført og avlagt test i et tre dagers kurs, slik at jeg kan selge og bruke deres profesjonelle produkter i salong. Dermalogica har ofte kurs og opplæring for oss sertifiserte for utvikling og læring.

Jeg søker kunnskap ved å være med på kurs hos ulike aktører, lese bøker og holde meg oppdatert på nyheter innen bransjen. Hud er spennende, og omhandler så mye mer enn det vi kan se med øynene. Jeg synes det er like moro å lære bort som jeg liker å lese meg opp om hud.

Håper du vil ta del i denne verdenen sammen med meg!